|

De bekende Doesburgse snoepwinkel LekkerszenZo gaat verhuizen. De winkel verhuist binnenkort naar Kerkstraat 20, het pand waar voorheen de apotheek was gevestigd. De verhuizing betekent dat LekkerszenZo meer winkelruimte krijgt.

LekkerszenZo is nu nog gevestigd op Kerkstraat 6. Met de verhuizing naar Kerkstraat 20 blijft de snoepwinkel gevestigd in het gedeelte van de Kerkstraat dat met zaken als Delikasa en Alberdeco ook wel de foodstreet van Doesburg wordt genoemd.

‘Natuurlijk blijft het de gezellige oud-Hollandse snoepwinkel die jullie van ons gewend zijn maar er komt nog veel meer lekkers bij’, laten de eigenaren Hanneke en Wilfred Hoed weten.

LekkerszenZo voert een uitgebreid snoepassortiment. Van schepsnoep tot kauwgum en van chocolade tot lolly’s. Daarnaast heeft LekkerszenZo een eigen suikerbakkerij waar zelfgemaakte snoepjes worden gemaakt. Ook is het mogelijk om workshops en kinderfeestjes te houden in de winkel.  Lees verder:

Unieke snoepwalsen gevonden en geschonken aan LekkerszenZoGepubliceerd 20 april 2015 | Door Richard Kok LekkerszenZo meldt een bijzondere aanwinst. De snoepwinkel is in het bezit gekomen van meerdere oude snoepwalsen en bijbehorende rollen. Eigenaresse Hanneke Hoed spreekt van een ‘unieke vondst en puur toeval’, en gaat de authentieke snoepwalsen als museumstukken een plaatsje geven in de nieuwe winkel in Doesburg. Lees verder →

Suikkerbakkerij Doesburg

Hanze-vaandels uitgereikt

Leukste winkel van Doesburg

 Snoep in Kunst bij LekkerszenZo

Her-introductie Doesburgsche Balletjes

Opening LekkerszenZo

Lekkerszenzo aan het inrichten

 

© 2013 - 2017 Webshop LekkerszenZo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie